Архієрейське богослужіння в селі Приборжавське з нагоди 90-річчя освячення храму

21 липня, в день святкування Казанської ікони Пресвятої Богородиці, високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський звершив Божественну Літургію в Свято-Покровському храмі села Приборжавське Іршавського р-ну.,

Архіпастирський візит приурочений до 90-Ї річниці з дня освячення храму. Свого архієрея зустрічали наймолодші прихожани разом з настоятелем протоієреєм Олександром Рішком.

Перед початком Літургії владика звершив чин освячення оновленого храму. Під час богослужіння підносилась сугуба молитва за мир в нашій Українській державі.

За Літургією, випускник Одеської духовної семінарії диякон Павел Шафар був рукоположений в сан ієрея. По завершенні хресною ходою архіпастир, духовенство та народ направились до каплиці на честь Казанської ікони Пресвятої Богородиці, де було відслужено молебень з нагоди 10-Ї річниці її освячення.

У своєму слові архіпастир висловив подяку настоятелю храма протоієрею Олександру Ряшко за понесені ним пастирські труди та всім парафіянам за стійкість в Святій Православній вірі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.