Співчуття родинам військовослужбовців 128-ї ОГШБр, що загинули від вибуху міномету на полігоні

6 липня близько 05:45 під час виконання учбово-бойових завдань на загальновійськовому полігоні в Рівненській області з життя пішло троє патріотів та захисників рідної землі.

“Під час бригадних тактичних навчань з бойовою стрільбою на 233-му Рівненському загальновійськовому полігоні під час проведення стрільб загинули 3 військовослужбовця від отриманих травм несумісних з життям та 9 отримали поранення різних ступенів тяжкості”, – йдеться в повідомленні прес-служби Сухопутних військ ЗСУ.

Усі загиблі – військовослужбовці 15 окремого гірсько-штурмового батальйону з Ужгорода.

На часі вже оприлюднено імена військовослужбовців 128-ї ОГШБр, що загинули від вибуху міномету «Молот». Список полеглих оприлюднив Закарпатський обласний військовий комісаріат.

Це: капітан Тихоновський Валерій Тимофійович, командир мінометної батареї військової частини А1778, 1978 р.н.; ​солдат Власов Дмитро Олегович, старший навідник міномету 1 мінометного взводу мінометної батареї військової частини А1778, 1996 р.н. та ​солдат Пишкар Юрій Юрійович, майстер – номер обслуги 1 мінометного взводу мінометної батареї військової частини А1778, 1975 р.н.

На Закарпатті в суботу оголошено День жалоби.

Від себе особисто від духовенства та кліру Мукачівської Православної єпархії висловлюємо глибокі співчуття сім’ям, батькам та родинам загиблих війсковослужбовців. Прийміть щирі співчуття з приводу тяжкої втрати – смерті Ваших чоловіків, синів та батьків! Словами неможливо висловити непоправне горе людини, котра втратила найдорожчу людину у світі. В цей скорботний час ми з глибоким сумом і скорботою поділяємо Ваше горе та підтримуємо Вас.

Від себе особисто та Мукачівського Єпархіального управління висловлюю молитовні співчуття всім рідним і близьким померлих та молюся за упокій душ спочилих Валерія, Дмитра та Юрія. Нехай Господь, упокоїть їх душі в своєму Царстві.

Закликаю всіх священнослужителів та чернецтво Мукачівської Православної єпархії Української Православної Церкви до посиленої молитви за новопредставлених.

Вічна їм пам’ять!

+ФЕОДОР,

архієпископ Мукачівський і Ужгородський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.