БІЛКИ. Благочинний Іршавського району звершив молебень на благословення випускників

Червень – період проведення випускних урочистостей в освітніх навчальних закладах. Радує, що педагоги та батьки випускників мають благе бажання, аби юні особи, що вступають в доросле життя, отримали Боже благословіння на подальший шлях.

Так з подібної ініціативи, з благословення архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора, у суботу, 23 червня, в селі Білки Іршавського району було відслужено подячний молебень та молебень з проханням Божого благословення на майбутнє випускників.

Молитва була звершена в Свято-Петро-Павлівському храмі благочинним Іршавського району – протоієреєм Георгієм Чулей та священнослужителем храму – о. Іоанном Лупак.

Після закінчення молебня отець Георгій звернувся до дітей із повчальним словом, в якому наголосив, що незважаючи на завершення навчання у школі, вони все одно залишаються дітьми для своїх батьків.

Також отець благочинний зауважив, що із дорослим життям розпочнуться і дорослі проблеми, у вирішенні котрих потрібно керуватися не власними амбіціями, а Господніми заповідями.

На прощання випускникам було виголошенно та проспівано многоліття, а в знак благословення отець Георгій кожного благословив іконкою.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.