УЖГОРОД. У день відкриття дитячого табору для вихованців будинку «Моя Нова сім’я» дітлахи зустрілися з учасниками АТО

З благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського та підтримки «ТАЧ проект» в дитячому будинку «Моя Нова сім’я» вперше в історії закладу розпочав роботу літній, дитячий православний табір «Сонячна сім’я».

Перший день розпочався із зустрічі, знайомства та обговорення правил поведінки під час роботи табору. На протязі дня з дітьми працювали два священнослужителі Мукачівської єпархії: протоієрей Максим Журавель та протоієрей Андрій Пишка.

Час дітлахи провели в активі. Була проведена спортивна година, дітки каталися на гойдалках, займалися фізичними вправами. Був проведений тренінг на тему конфлікту.

Директор НВК “Пролісок” Різак Тетяна Михайлівна гостинно зустріла дітей на обіді.

Після обіду за дорученням міського воєнкома Зубач Сергія Анатолійовича діти мали можливість зустрітися з учасниками АТО: Шутанич Василь Юрійович і Рущак Василь Васильович та ознайомитися з деталями військової та контрактної служби. Діти задавали багато питань на які отримували змістовні відповіді.

Завершив день майстер клас з ручної роботи, який провела модельєр Симочко Надія. Марія Сидор-Гичка у свою чергу пригостила дітлахів морозивом.

Табір діятиме з 4 по 15 червня.

За матеріалами: Громадська організація “Моя нова сім’я”

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.