Відійшла до Господа мама секретаря Єпархіального управління (СПІВЧУТТЯ)

1 червня близько 22.00 на 55-му році життя після затяжної хронічної хвороби, відійшла до Господа мама секретаря Єпархіального управління Мукачівської Православної єпархії − Анастасія Місо.

Чин похорону відбудеться в неділю 3 червня в Свято-Георгієвському храму села Тибава, що на Свалявщині. Початок відспівування о 1500.

P.S. Для священнослужителів: ризниця (єпітрахіль, поручі) − білі.

•••••

   Отче! Прийміть щирі співчуття з приводу тяжкої втрати – смерті Вашої матері. Неможливо висловити непоправне горе людини, котра втратила найближчу людину на світі. В цей скорботний час ми з глибоким сумом і скорботою поділяємо Ваше горе та підтримуємо Вас. 
   Від себе особисто та Мукачівського Єпархіального управління висловлюю молитовні співчуття всім рідним і близьким померлої та молюся за упокій душі спочилої Анастасії. Ми глибоко сумуємо з приводу смерті щирої та доброї матері секретаря Мукачівської єпархії. Нехай Господь, упокоїть її душу в своєму Царстві.

   Закликаю всіх священнослужителів Мукачівської Православної єпархії Української Православної Церкви до посиленої молитви за новопредставлену.

Вічна їй пам’ять!

+ФЕОДОР,

архієпископ Мукачівський і Ужгородський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.