У Мукачівському військовому ліцеї пролунав останній дзвоник (+ФОТОРЕПОРТАЖ)

25 травня в Мукачівському військовому ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою пролунав останній дзвоник.

З нагоди свята закладу вже традиційно на запрошення начальника Ліцею, полковника Захарова Юрія Михайловича учбовий заклад відвідало духовенство єпархії.

З благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського подячний молебень з окропленням святою водою особового складу ліцею та випускників, які в цей день прощалися із закладом, здійснили – секретар Єпархіального управління протоієрей Віктор Місо, благочинний міста Мукачева – протоієрей Петро Лях, священнослужитель кафедрального собору на честь ікони Божої Матері “Почаївської” – протоієрей Василій Онисько.

На молитві були присутні військовий та педагогічний персонал, построєні ліцеїсти, представники силових структур та звичайно батьки випускників.

На завершення секретар отець Віктор Місо передав випускникам та ліцеїстам вітальну адресу архієпископа Феодора.

«Бажаю Вам відповідальності в будь-якій життєвій ситуації. Будьте щодня справедливими і поступайте згідно сумління та совісті. Докладайте всіх зусиль, щоб на нашій землі завжди був мир. Нехай Господь буде всім вам в допомогу та благословляє вас у всіх звершеннях та починаннях», – відзначив архіпастир у Вітальній адресі до випускників військового ліцею.

Фото: протоієрей Іоанн ГЕРГЕЛЬ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.