Розпочав свою роботу дитячий табір для діток з особливими потребами “Промінь надії”

14 травня з благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського розпочав свою роботу щорічний православний дитячий табір для діток з особливими потребами “Промінь надії”.

«Вчора в таборі був проведений чудовий перший день. Сьогодні відбулася найголовніша частина табору! Всі учасники благодійного табору, приступили до таїнств Сповіді та Причастя. З самого ранку 15 травня всіх учасників табору чекав велий день. В Свято-Троїцькому храмі м. Мукачево була відслужена божественна літургія на якій всі дітки та їхні батьки щиро помолились. Висловлюємо щирі слова подяки отцю настоятелю, протоієрею Ярославу Поповичу за його молитви і щирий прийом діток, а також щира подаяка від нас усіх протоієрею Вадиму Гайдишу та усім присутнім за той промінь надіі, який сьогодні вони подарували діточкам», відмітив у своєму коментарі щодо проекту, керманич та його ідейний натхненник, голова Іршавського молодіжного братства імені Іоанна Предтечі архімандрит Агапіт (Шпеняк).

P.S. Нагадаємо, що в Мукачівській єпархії станом на 2018 рік діє кілька дитячих літніх проектів-таборів: “Камо грядеши, “Промінь надії”, “Стежина добра” та “Крапелька любові”.

Більше про місіонерський проект: дитячий табір для діток з особливими потребами “Промінь надії” читайте в наших матеріалах:

Перший в історії єпархії табір для дітей з особливими потребами «Промінь надії» зустрів своїх учасників
Табір для дітей з особливими потребами «Промінь надії»: як це було:)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.