УЖГОРОД. Єпархія взяла участь у загальнодержавних заходах вшанування пам’яті загиблих у Другій світовій війні

9 травня, в День перемоги над нацизмом Мукачівська Православна єпархія взяла участь у церемонії вшанування пам’яті загиблих з нагоди 73-ї річниці Перемоги у Другій світовій війні.

З благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського участь в церемонії покладання квітів до Меморіального комплексу на «Пагорбі Слави» в Ужгороді взяло чернецтво Ужгородського Свято-Воскресенського чоловічого монастиря. Зокрема, це насельники обителі: архімандрит Кіріон (Ковач) та ієромонах Антоній (Сличко).

На заході були присутні ветерани війни, керівники області та міста, представники ветеранських організацій, очільники правоохоронних відомств, військові, дипломати та громадськість краю.

Після покладання квітів до Вічного вогню присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання, під звуки Гімну України пролунав святковий салют.

Отці разом з присутніми пройшли пам’ятною ходою до Меморіального комплексу на «Пагорбі Слави» де розташовані могили воїнів, що загинули в роки Другої світової війни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.