У після Пасхальний період Іршавська молодіжка продовжує творіння благодійності

“Життя минає швидко, іноді не встигнеш озирнутись, а в домовині лежать твої рідні, а завтра або післязавтра ти сам, тому треба вміти цінувати час, цінувати тих людей, які поруч і завжди пам’ятати, що ти зробив для ближнього, то зробив для Самого Господа”, – ці слова не є високопарними висловами, а підтвержуються благими справами для користі людської й спасіння власних душ молоддю Іршавського братства на честь Пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна. Пропонуємо Вам до уваги огляд благодійницької діяльності просвітницького спрямування даного молодіжного товариства в після Пасхальний період, що здійснюється з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського. 

Напередодні неділі святих жінок-мироносиць молодіжка відвідала три Мукачівські психоневрологічні диспансери, влаштувавши справжній концерт для підопічних, щоб подарувати їм радість свята – виступали вихованці Недільної школи св. Іоанно-Богословського монастиря, учасники зразкового дитячого ансамблю “Кирниченька”, народний співак України Йосип Чава.

 22 квітня, молодь завітала до будинку престарілих в с. Довге Іршавського району, потішивши стареньких увагою та частуванням. 

У кінці квітня Іршавське братство завітало до стареньких і немічних бабусь, що перебувають на лікуванні в Іршавській ЦРЛ. Крім того, завдяки благодійникам була можливість передати машину одягу і фрукти в зону АТО.

Наразі, з благословення архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора, Іршавське молодіжне братство організовує, вже п’ятий рік поспіль, табір для діток з вадами здоров’я “Промінь надії”.
Початок роботи табору 14 травня. Протягом трьох днів дітки зможуть оздоровитись фізично, а саме головне духовно. Всіх бажаючих організатори запрошують відвідати табір. Деталі за тел.: 0968724567.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.