В день Воскресіння Христового, 8 квітня на запрошення начальника Державної установи «Закарпатська установа виконання покарань№9» Василя Анталовського з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського до ув’язнених з Пасхальним благовістям завітали священнослужителі Мукачівської єпархії.

За підтримки небуйдужих людей для кожного, хто утримується в установі були освяченні та роздані паски. Священики відвідали кожну камеру та привітали усіх зі світлим Христовим Воскресінням.

Організатором благодійного заходу виступив голова Єпархіального відділу Пастирської опіки Пенітенціарної системи Мукачівської єпархії, благочинний міста Ужгорода, настоятель храму на честь святої великомучениці Анастасії Узорішительниці, що розташований на території установи та настоятель Свято-Троїцького храму (Боздошський парк) – протоієрей Володимир Гуй.

Разом з отцем Володимиром ув’язнених відвідали віряни та парафіяни Троїцької парафії, а також голова Єпархіального Соціального відділу Мукачівської єпархії, клірик храму-пам’ятника на честь Покрови Пресвятої Богородиці, протоієрей Феодор Горшков та клірик Ужгородського Хрестовоздвиженського собору, помічник голови відділу Пастирської опіки Пенітенціарної системи, протоієрей Іван Фечко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.