У п`ятницю шостого тижня Великого посту, 30 березня, з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського клірики кафедрального Хрестовоздвиженського собору м.Ужгорода в черговий раз відвідали Ужгородський міський територіальний центр соціального обслуговування для пенсіонерів та непрацездатних літніх людей, що діє при Ужгородській міській раді.

Священнослужителі протоієрей Максим Журавель та протоієрей Андрій Пишка, які опікуються центром  вже не один рік, для підопічних установи звершили літургію.

Люди старшого віку, а також робочий персонал у великопосні дні змогли взяти участь в Таїнствах Сповіді й Причастя, очистивши свою душу до світлого Великодня.

Наприкінці богослужіння, отець Максим звернувся до всіх присутніх бабусь і дідусів із проповіддю, відзначивши велику користь від прилучення до церковних священнодійств.

Крім того, духовні отці відвідали кімнати людей поважного віку, які, на жаль, прикуті до ліжка. Усіх охочих священики також причастили Святих Христових Тайн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.