УЖГОРОД-ПОЧАЇВ. Десятки вірян відвідали святині Почаївської Лаври

2З-24 березня, з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського, за ініціативи голови Єпархіального відділу Пенітенціарного служіння, благочинного міста над Ужем, протоієрея Володимира Гуй біля сотні молодих сімей, разом з дітлахами та парафіяни Свято-Троїцького храму (Боздошський парк) відвідали святині Почаївської Лаври. 

Перед поїздкою в Лавру був звершений молебень, після якого паломники вирушили в дорогу.

Суботнього ранку всі змогли вклонитись перед святинями Лаври, почувши історію і чудеса, які відбуваються в Лаврі від керівника поїздки отця Володимира.

Крім лаврських святинь загалом віряни відвідали Свято-Духівський скит та монастирське кладовище, на якому о. Володимир та священик Андрій Пишка звершили заупокійну панахиду.

«Щиро дякуємо дорогому владиці Феодору за його святі молитви і благословення, завдяки чому ми мали можливість організувати паломницьку поїздку для наших діток, учнів Недільної школи, а також для  тих людей, які мріяли побувати в святій Почаївській Лаврі. Велике спасибі також всім організаторам поїздки», – зазначив організатор паломництва, отець Володимир.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.