ОСІЙ. Архієрейська Божественна літургія в суботу першого тижня Великого посту

24-го лютого, в суботу першого тижня Великого посту, у Свято-Пантелеймонівському жіночому монастирі с. Осій Іршавського району, керуючий Мукачівською єпархією Високопреосвященніший архієпископ Феодор звершив  Божественну літургію святителя Іоанна Златоустого.

Його Високопреосвященству співслужило духовенство єпархії і, зокрема, тамтешнього благочиння.

За літургією чимало вірників долучилися до участі в Таїнствах Сповіді й Причастя.

Після богослужіння архіпастир зі словами проповіді звернувся до сестер обителі та присутніх, бажаючи допомоги Господньої у дні Святої Чотиридесятниці.

Насамкінець владика оглянув монастирські корпуси, котрі знаходяться в стадії будівництва та реконструкції і висловив щиру подяку благодійникам, які трудяться на славу Божу для благоустрою чернечої обителі.

Фото: Іван ФЕННИЧ

Завтра, 25 лютого в першу неділю Великого посту (Торжество Православ’я) архієрей звершить Божественну літургію святителя Василія Великого в кафедральному соборі на честь ікони Божої Матері «Почаївська», що в м. Мукачево. 

P.S. З усією детальною інформацією щодо архієрейських богослужінь у Великому пості Ви можете ознайомитися на нашому єпархіальному сайті в рубриці «КАЛЕНДАР ВЛАДИКИ»: Архієрейські недільні Великопосні богослужіння та літургії Передосвячених Дарів (ГРАФІК).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.