ЧЕРНЕЧА ГОРА. Владика Феодор звершив читання останньої частини Великого канону

22 лютого, у четвер першого тижня Великого посту, Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський звершив Велике повечір’я з читанням останньої частини Покаянного канону в Мукачівському Свято-Миколаївському жіночому монастирі.

Після завершення читання Канону архієрей звершив читання акафісту преподобній Марії Єгипетській.

Разом з Його Високопреосвященством молились чисельні парафіяни та паломники Мукачівської обителі.

Після закінчення акафісту владика звернувся до присутніх з архіпастирським словом, в якому акцентував увагу на важливості покаяння в часі Великого посту.

На завершення архієрей побажав усім допомоги Божої у проведенні посту та достойної зустрічі Воскресіння Господа і Спаса нашого Іісуса Христа.

Завтра, 23 лютого в п’ятницю першого тижня Великого посту, в день молитовної пам’яті великомученика Феодора Тірона (†306) Владика звершить літургію Передосвячених Дарів у Покровському чоловічому монастирі, що в с. Ракошино на Мукачівщині. Початок богослужіння: 0800.

Вчора, 21 лютого у третій день Великого посту, керуючий єпархією очолив Велике повечір’я з читанням третьої частини Покаянного канону в Хрестовоздвиженському кафедральному соборі Ужгорода: УЖГОРОД. В головному соборі міста звершено читання третьої частини Покаянного канону

P.S. З усією детальною інформацією щодо архієрейських богослужінь у Великому пості Ви можете ознайомитися на нашому єпархіальному сайті в рубриці «КАЛЕНДАР ВЛАДИКИ».

Фото: Іван ФЕННИЧ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.