СВАЛЯВА. Владика звершив читання другої частини Великого покаянного канону

20 лютого, у другий день Великого посту, керуючий Мукачівською єпархією, Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський очолив Велике повечір’я з читанням другої частини Покаянного канону в Свалявському Кирило-Мефодіївському жіночому монастирі.

По приїзді біля воріт обителі владику зустрічала настоятельниця монастиря ігуменя Ніна (Мізун) із сестрами. Вечірнє богослужіння було звершене у головному Троїцькому соборі обителі. Крім насельниць обителі, з Його Високопреосвященством також молились чисельні віряни та паломники монастиря.

По завершенню Великого повечір‘я перед мощами святителя Іоанна, архієпископа Шанхайського і Сан-Франциського архіпастр звершив читання акафисту, після якого привітав настоятельницю обителі, сестер та усіх присутніх з початком святої Чотиридесятниці та побажав кріпості та милості Господньої на наступаючий піст.

Завтра, 21 лютого, у середу першого тижня Великого посту владика Феодор звершить літургію Напередосвячених Дарів у храмі на честь Різдва Божої Матері, що в м. Ужгороді (мікрорайон Дравці). Початок богослужіння: 0800.

Також завтра, о 1700, архієрей звершить читання третьої частини Великого покаянного канону преподобного Андрія Критського у Хрестовоздвиженському соборі міста Ужгорода.

Нагадаємо, що вчора Владика звершив читання першої частини Великого канону в Мукачівському кафедральному соборі на честь ікони Божої Матері «Почаївської»: МУКАЧЕВО. Владика звершив читання першої частини Великого покаянного канону

УВАГА! З усією детальною інформацією щодо архієрейських богослужінь у Великому пості Ви маєте змогу ознайомитися на нашому єпархіальному сайті в рубриці «КАЛЕНДАР ВЛАДИКИ».  

Фото: Іван ФЕННИЧ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.