МУКАЧЕВО. Єпархія взяла участь у заходах з нагоди третьої річниці виводу військ з Дебальцево

“Три роки тому скінчились бої за Дебальцеве. Трагічна та водночас героїчна сторінка історії нашої бригади. Лютий 2015 року запам’ятається назавжди, коли наші гірські піхотинці проявили незламність духу, сміливість, стійкість та героїзм, до останнього тримаючи позиції. 18 лютого сторінку було перегорнуто і розпочалась нова віха історії нашої бригади, ЗСУ та України…”, − повідомляє прес-службі 128 ОГПБр.

Цього дня, 128-ма бригада провела у Мукачеві заходи до 3-ї річниці виводу військ з “Дебальцевського плацдарму”.

О 13:00 на Мукачівському центральному цвинтарі по вул. Томаша Масарика (вул. Матросова) за всіма спочилими військовослужбовцями ЗС України та бійцями 128-ї бригади була відслужена поминальна панахида.

З благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського участь в заході взяло і духовенство Мукачівської Православної єпархії. Зокрема: благочинний міста Мукачева, протоієрей Петро Лях, настоятель храму при Мукачівській військовій частині 128-ої бригади, протоієрей Іван Гергель та священнослужителі Мукачівського кафедрального собору на честь ікони Божої Матері «Почаївської» та собору на честь різдва Божої матері (м-н Росвигово).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.