ПЕРЕЧИН. Звершено відспівування учасника бойових дій на Сході України

12 січня на своїй сторінці в мережі https://www.facebook.com Владислав Панін опублікував пост про трагічну смерть в зоні АТО, сержанта 128-ї бригади Богати Омеляна.

Серед іншого Владислав написав таке: “Спочилий був надзвичайно позитивної людиною. При останній зустрічі розказував про свої плани на життя… Мріяв поставити дітей на ноги. Він хотів жити у Країні, яка б уміла цінувати простих людей. На жаль, не отримав навіть можливості побачити свого онука. Про таких, як Еміл в народі кажуть просто – “добряк”. І таких Добряків із запалом і бажанням жити не вистачає Україні. На жаль їх стало ще на одного менше”.

За попередньою інформацією, яку надали Мukachevo.net, Омелян Богати 1967 року народження, помер 9 січня від крововилива у головний мозок.

12 січня в місті Перечин провели в останню путь загиблого учасника бойових дій на Сході України. В останню дорогу спочилого прийшли провести рідні, бійці, волонтери та жителі Перечина.

З благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського чин похорону звершив благочинний Перечинського благочиння, настоятель Свято-Миколаївського храму в місті Перечин, протоієрей Володимир Грицько.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.