Священнослужителі Великоберезнянського благочиння прийняли участь у святкуванні 50-ї річниці заснування Костринської школи-інтернату

12 січня, з благословення високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського та в рамках співпраці Єпархіального відділу у справах сім’ї з інтернат закладами області, священнослужителі Великоберезнянського благочиння прийняли участь у святкуванні 50-ї річниці заснування Костринської загальноосвітньої спеціалізованої школи – інтернату ІІ – ІІІ ступенів.

На свято також були запрошені голова Великоберезнянської районної ради, голова Великоберезнянської районної державної адміністрації та інші представники влади, відділів освіти та охорони здоров’я. Колишні керівники інтернату, випускники, вчителі та учні.
В привітальному слові до присутніх звернулися настоятель Свято-Покровського храму в селі Кострино – протоієрей Михаїл Ковач та відповідальний за роботу єпархіального відділу у справах сім’ї у Великоберезнянському благочинні, настоятель каплиці – храму на честь вмч. Пантелеймона в смт. В. Березний – протоієрей Серафим Гичка. Священнослужителі привітали адміністрацію інтернату та гостей з Рождеством Христовим, та побажали Божого благословення в їх подальшій роботі. Терпіння та натхнення в такій відповідальній місії – навчанні дітей. Побажали, щоб вчителі завжди своїм особистим прикладом навчали діток, виховуючи в них справжні християнські цінності.

Також від іменні священнослужителів, інтернату була подарована ікона Святителя Миколая Чудотворця, з побажаннями того, щоб цей великий святий став покровителем навчального закладу, дарував всім діткам Боже благословення, надихав вчителів на працю та нагадував всім про головне завдання християнина – спасіння душі та служіння Богу і людям.

Свято пройшло дуже весело. На ньому звучали святкові колядки, пісні та сценки підготовленні теперішніми учнями. Звучали привітання на побажання подальших успіхів.

Надалі співпраця з школою-інтернат буде продовжуватися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.