РІЗДВЯНИЙ МАРАФОН. ВЕЛИКИЙ БЕРЕЗНИЙ. У дні Різдва Христового з колядою до недужих

У період Різдвяного свята з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського у Великому Березному вже за традицією відбулися місіонерські відвідини тамтешніх медичних закладів.

Завітав з колядою до недужих пацієнтів дитячого, хірургічного та відділень терапії Великоберезнянської Центральної районної лікарні, а також пологового будинку клірик єпархії, протоієрей Серафим Гичка − настоятель храму-каплички на честь великомученика та цілителя Пантелеймона смт. Великий Березний; відповідальний за роботу єпархіального Відділу у справах сім’ї, Великоберезнянського благочиння.

“Як і зазвичай, передусім ми відслужили Богослужіння у храмі, що діє на території лікарні, відтак дітки з недільної школи розповідали віршики та співали колядки в невеликій сценці. Після цього ми відправилися в лікарню, де відвідали всіх хворих, співаючи їм колядки та мируючи святим маслом. Люди були дуже вдячні та щасливі від того, що про них не забули на таке велике свято”, − зазначив у коментарі протоієрей Серафим Гичка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.