МУКАЧЕВО. З колядою до онкогематологічного відділення Обласної дитячої лікарні

«Як і завжди, в період різдвяних свят ми з колядою завітали до наших маленьких, але водночас «великих» духом друзів. Друзів незвичних, тих, які проходять лікування в онкогематологічному відділенні Обласної дитячої лікарні, що в Мукачеві. У день Різдва Христового у всіх на серці завжди дуже радісно, тепло… Тієї радості і теплоти так багато, що кожен з нас хоче поділитися нею з іншими і прославляє через це народженого Іісуса Христа колядками, щедрівками, вінчуваннями.

І ще. Для нас було дуже приємно почути від «випускників» − колишніх пацієнтів відділення такі слова: “Ми ніколи не забудемо, як ви нам допомогли відчути радість Різдва через коляду в палатах”. Мова йде про наші колядування ще в 2011 році. А також, користуючись нагодою хочемо звернутися до наших маленьких героїв. Дорогі діточки! Всім вам бажаємо доброго здоров’я і всіх благ від Подателя всіляких благ − Христа Життєдавця, що народився сьогодні на землі. Нехай в душах і серцях всіх батьків і дітей народиться надія на краще і з новими силами − в бій!» − коментує подію намісник Свято-Георгієвського чоловічого монастиря, що в с. Заболотне, архімандрит Серафим (Вереш).

Відвідування хворих у дитячій лікарні чернецтвом Свято-Георгієвського чоловічого монастиря вже стало доброю традицією. Чернецтво з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського щороку в перший день Різдва Христового розділяє різдвяну радість разом з хворими дітками онкогематологічного відділення Обласної дитячої лікарні, що в Мукачеві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.