Напередодні молитовної пам’яті святителя Миколая, архієпископа Мир Лікійських чудотворця з благословіння Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського вже за традицією молодь Свалявщини, а саме молодіжне братство імені святителя Іоанна, архієпископа  Шанхайського і Сан-Франциського разом з вихованцями “Недільної школи”, яка діє при Свалявському Свято-Тройце-Кирило-Мефодіївському жіночому монастирі відвідали Свялявський будинок для людей похилого віку.

“Діти уже не перший рік відвідують даний заклад, тому майже всі особи старшого віку нам знайомі. Видно було, що нас чекали з нетерпінням, бо зазвичай у цей празник прийнято вітати дітей, а за одиноких і престарілих всі забувають. Ще задовго до цього дня, до мене підходили просто небайдужі люди і пропонували свою посильну допомогу: хто купив шоколадки з печивом, хтось приніс цукерки, інші непекли домашніх пряників. Діти ж власноруч варили мило, яке і було кожному подароване. Також учасники молодіжки вишили бісером ікону Спасителя, яка залишилася у “будинку” і буде нагадувати його мешканцям про вічні цінності добра і любові до ближніх”, – коментуючи акцію наголосив очільник молодіжки, протоієрей Василій Бабець.

Крім декламації віршів, пісень, посмішки молодь подарувала одиноким солодощі та, напевне, найголовніше – свої увагу, підтримку і добре слово.

Свалявська молодіжка на честь

святителя Іоанна, архієпископа Шанхайського і Сан-Франциського

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.