УЖГОРОД. У Зональному відділі Військової служби правопорядку відбулися урочисті заходи

6 грудня, з нагоди 26-ї річниці створення Збройних сил України та ротації військових в АТО в Ужгородському зональному відділі Військової служби правопорядку відбулися урочисті заходи.

Із вітальними словами до бійців звернувся міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, подякував військовим за сумлінне несення служби та захист нашої держави.

На запрошення керівництва Відділу, а саме полковника Міцель Федора Володимировича, начальника Ужгородського зонального Відділу правопорядку ЗСУ, із благословіння Високопреосвященнійшого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського, привітати зі святом та помолитися за здоров’я військовослужбовців прибув і голова відділення Ужгородського району Єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України Мукачівської єпархії, настоятель громади на честь преподобного Іова Почаївського, що в м. Ужгород, протоієрей Петро Баб’як.

Насамперед священнослужитель звершив молебень за мир в Україні.

Відтак отець Петро звернувся до військовослужбовців зі словом настанови, подарував ікону «Собор Всіх святих воїнів», іменні іконки та окропив присутніх святою водою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.