МУКАЧЕВО. В каплиці на честь святого Архистратига Божого Михаїла при міському відділі поліції звершено подячний молебень

21 листопада, з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського та на запрошення керівництва Мукачівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області, в каплиці на честь святого Архистратига Божого Михаїла, яка знаходиться на території згаданої установи, був звершений подячний молебень приурочений до дня пам’яті Собору Архістратига Михаїла і всіх Небесних Сил Безплотних.

Молебень очолив голова Військового відділу єпархії – протоієрей Ігор Білак.

Участь в молінні, окрім духовенства єпархії взяли начальник Мукачівського міськвідділу поліції  – полковник Василь Рябінчак разом з працівниками відділу.

Священнослужителі піднесли особливі та подячні молитви за керівний склад міськвідділу та мир на Українській землі.

Відтак отець Ігор Білак від імені керуючого єпархією привітав всіх присутніх зі святом, окропив святою водою і подарував пам’ятні іконки.

«Дана каплиця, що діє на території Мукачівського міськвідділу поліції була збудована у 2008 році за благословенням архієпископа Феодора, та ініціативи тодішніх представників міліції. Відтак щорічно в день престольного свята, 21-го листопада, а також в професійні дні працівників поліції й День ветерана, відслужуємо в ній подячні молебні. Крім того, під час різдвяних свят відвідуємо з подарунками затриманих в прилеглому СІЗО, а на Богоявлення освячуємо будівлю закладу. Каплиця є відкритою щоденно і кожний із працівників, протягом робочого дня,  має можливість прийти помолитися чи запалити свічку», –  зазначив голова Військового відділу єпархії – протоієрей Ігор Білак. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.