ЧЕРНЕЧА ГОРА. В переддень молитовної пам’яті ікони Божої Матері «Скоропослушниця» звершено архієрейське Всенічне богослужіння

21 листопада у вівторок 25-го тижня після П’ятидесятниці, в переддень молитовної пам’яті ікони Божої Матери «Скоропослушниця» (X), керуючий Мукачівською єпархією, Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський звершив архієрейське Всенічне богослужннія в Мукачівському Свято-Миколаївському жіночому монастирі.

Архіпастирю співслужило чернецтво та духовенство обителі та священнослужителі Мукачівського міського та районного благочинь.

За Вечірнім богослужінням владика очолив літію, під час якої звершив чин благословення хлібів, пшениці, вина та єлею.

Після звершеного Полієлею присутні віряни були помазані святим маслом, а в кінці богослужіння архієрей призвав на усіх Боже благословення.

Нагадаємо, завтра, 22 листопада у середу 25-го тижня після П’ятидесятниці, в день молитовної пам’яті ікони Божої Матери «Скоропослушниця» (X), керуючий Мукачівською єпархією, Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський звершить архієрейське богослужннія в Свято-Успенському жіночому монастирі села Домбоки, що на Мукачівщині. Початок: 1000.

Фото: Віталій МУХА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.