УЖГОРОД. Духовенство єпархії взяло участь у відправці в зону АТО закарпатських кінологів

У понеділок, 20 листопада, з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського священнослужителі єпархії взяли участь у відправці в зону АТО закарпатських кінологів. Відправка проводилася в кінологічному центрі Головного управління Національної поліції у Закарпатській області, що в м. Ужгороді.

В урочистому відправленні закарпатських поліцейських на схід взяли участь начальник ГУНП в Закарпатській області, полковник поліції Роман Стефанишин, його заступник Іван Пеняк, керівник Кінологічного центру області Олександр Лазар, а також голова Паломницького відділу єпархії, намісник Свято-Воскресенського чоловічого монастиря м. Ужгорода – архімандрит Марк (Куштан).

Після молебню отець Марк окропив всіх святою водою та призвав Боже благословення на земляків, що рушають на важливу службу.

До слова, закарпатські кінологи по приїзду в Маріуполь пройдуть тести, які визначать, в який із районів Донецької області їх направлять для несення служби. Попередньо – правоохоронці поїхали на схід на місяць, – повідомляє офіційний сайт ГУНП в Закарпатській області.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.