Міжнародна конференція присвячена прп. Олексію (Кабалюку) в об’єктивах ЗМІ (+ВІДЕО)

Як ми вже повідомляли, 4-5 жовтня з благословення Блаженнійшого Онуфрія, митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви у Мукачеві в готельному комплексі «Червона Гора» була проведена Міжнародна наукова конференція присвячена 140-річчю від дня народження та 70-річчю від дня смерті преподобного Олексія (Кабалюка): «Життя та благословенні труди преподобного Олексія (Кабалюка)».

Цьогоріч організаторами потужного Міжнародного наукового форуму стали Мукачівська Православна єпархія Української Православної Церкви, Богословсько-історичний науково-дослідний центр імені архімандрита Василія (Проніна), Міжнародний інститут Афонської спадщини в Україні, Кафедра історії України ДВНЗ «УжНУ», Архів Сербської Православної Церкви, Державний архів Закарпатської області та Науково-дослідний інститут державно-конфесійного права та державно-церковних відносин УжНУ.

Інформаційно науковий захід підтримали обласні телеканали «Перший Кабельний» та «М-студіо». Деталі дивіться в сюжетах знімальних груп ТРК.

«Перший Кабельний»

«Життєвий шлях священнослужителя, що присвятив своє життя вірі»

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=pbxG3MEYRXs&w=560&h=315]

«М-студіо»

“Науково-релігійна конференція”

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=EOMzsFO7EHc&w=560&h=315]

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.