УЖГОРОД. Подячний молебень з нагоди прибуття із зони АТО бійців особового складу

У вівторок, 22 серпня, в Ужгородському зональному відділі Військової служби правопорядку Збройних Сил України відбулися урочистості з нагоди зустрічі – повернення особового складу із зони проведення АТО.

Втомленими, але щасливими  на рідну землю повернулося 14 воїнів.

На запрошення керівництва зонального відділу, а саме полковника Федора Володимировича Міцеля  участь у зустрічі військовослужбовців взяла і Мукачівська Православна Єпархія.

З благословіння Високопреосвященішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського участь в заході взяв  Голова Відділення Ужгородського району Єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України Мукачівської єпархії, настоятель громади на честь преподобного Іова Почаївського, що в м. Ужгород, протоієрей Петро Баб’як.

Священнослужитель відслужив подячний молебень до Господа Бога нашого Іісуса Христа.

У словах проповіді священик привітав військовослужбовців з щасливим поверненням додому та  з 26-ою річницею незалежності України.

Як повідомлялось раніше, 11-го травня, в місті Ужгороді відбулася відправка групи військовослужбовців Ужгородського Зонального Відділу Військової Служби Правопорядку Збройних Сил України на схід України в зону АТО.

Текст і фото: прот. Петро Баб’як

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.