16 серпня, в Єпархіальному управлінні Мукачівської Православної єпархії відбулася зустріч керуючого Мукачівською єпархією Української Православної Церкви, Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського з заступником командира бригади першого об’єднаного загону, начальником Будівельно-відновлювальної частини Т 011018, Державної спеціальної служби транспорту ЗСУ (м. Львів), полковником Бардиш С.С. та заступником командира частини Т 0300, Державної спеціальної служби транспорту ЗСУ з морально-психологічного забезпечення – начальником групи, капітаном (м. Чоп) Ігнатович І.Б.

Владика висловив слова вдячності керівництву загону за співпрацю священнослужителів та військовослужбовців, воїнів-залізничників, які виконують свій обов’язок на Східних рубежах України та активну участь у військо-патріотичному вихованні молоді.

В свою чергу гості подякували керуючому єпархією за підтримку воїнів в зоні АТО, зокрема за пастирське служіння у гарнізоні заступника голови Єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України, настоятеля Свято-Успенського храму, що в м. Чоп, протоієрея Миколая Вакарова.

Насамкінець зустрічі владика Феодор нагородив військовослужбовців відповідними церковними нагородами та побажав Божого благословення у всіх справах та починаннях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.