Клірик єпархії спільно з волонтерською організацією передав допомогу 15-му батальйону 128-ої бригади ЗСУ

У п’ятницю, 11 серпня, на запрошення керівництва 15-го окремого гірсько-піхотного батальйону 128-ої окремої гірсько-піхотної бригади ЗСУ в м. Ужгороді, а саме підполковника Олександра Анатолійовича Паламарчука,  Мукачівська Православна Єпархія долучилася до передачі гуманітарної допомоги воїнам АТО.
З благословіння Високопреосвященішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського участь в заході взяв  Голова Відділення Ужгородського району Єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України Мукачівської єпархії, настоятель громади на честь преподобного Іова Почаївського, що в м. Ужгород, протоієрей Петро Баб’як.
Напередодні, на запрошення волонтерської організації “Білоцерківські “КІКІМОРИ” було подаровано для військовослужбовців батальйону маскувальні сітки, кікімори, солодощі та особисті речі гігієни, передані через священнослужителя.
Допомога 15-му ОГПБ 128-ої бригади була передана в руки командуванню.
Отець Петро Баб’як подякував волонтерській організації за допомогу та відслужив молебень і освятив маскувальні сітки, що дадуть змогу вберегти життя військовослужбовцям.
У свою чергу, військовослужбовці подякували священнослужителю та волонтерам за духовно молитовну підтримку і матеріальну підтримку й окормлення військової частини.
Фото: прот. Петро Баб’як 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.