Камо грядеши – незабутні миті з архієпископом Феодором!!!(Фото+)

Нагадаємо Вам, що з 13 липня, за старою доброю традицією, з благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського, стартував другий заїзд православного духовно-просвітницького оздоровчого табору «Камо Грядеши».

Місце локації проведення табору ми не змінюємо – вже третій рік поспіль це знову усіма нами улюблена Іршавщина –  турбаза «Смерековий камінь»,  що в селі Осій, урочищі Кам’янка.

Недільний день для молодих сердець табору виявився особливо насиченим і незабутнім, адже до діток завітав наш архіпастир владика Феодор. Море емоцій та радості зустрічали архієрея в мальовничому куточку Закарпаття.

Вікторини, цікаві конкурси, відповіді на запитання все це дуже живо і природньо поєдналось в діток з архіпастирем, який в свою чергу разом з священослужителями пригощали малечу морозивом.

Ще одною ізюминкою сьогоднішнього дня була  концертна програма від заслуженого артиста Україна – архідиякона Олександра Садварі. Отець Олександр разом зі своєю командою, як завжди з високим професіоналізмом, живим і непритворним почуттям гумору звеселяли діток прекрасними піснеспівами.

Отож, після такого насиченого і сповненого позитивними емоціями дня, маємо: мир, радість, спокій на душі і архієрейське благословення на продовження відпочинку.

Стежте за новими таборовими ефірами в мережі інтернет. До нових зустрічей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.