Вірники Мукачева звершили паломницьку поїздку монастирями єпархії

У суботу, 8-го липня, з благословіння Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського вірники Мукачева у складі 60 осіб у супроводі настоятеля каплиці на честь Вознесіння Господнього, яка діє при Прихоневрологічному інтернаті №1, протоієрея Вадима Гайдиша, здійснили паломницьку поїздку по монастирях Закарпаття.

Зранку паломники відвідали Ужгород, а саме Свято-Воскресенський чоловічий монастир, де долучилися до Божественної літургії. Після її закінчення, братія обителі ознайомила присутніх з буттям монастиря.

Після цього всі вирушили на Перечинщину, де якраз саме перебував чудотворний образ ікони Божої Матері «Призри на смирення».

Вклонившись святині в Свято-Миколаївському храмі м. Перечина, паломники дістались Свято-Маріє-Магдалинівського жіночого монастиря, що в с. Зарічево.

Матушка-ігуменя Варвара (Поп) з великою гостинністю зустріла людей, розповівши за історію обителі та її становлення.

Наступними місцями паломницької поїздки стали Свято-Покровський монастир с. Кострино і Володимирський чоловічий монастир с. Сухий, що у Великоберезнянському районі.

Долучившись до монастирських богослужінь, духовно підбадьорившись і отримавши задоволення від нерукотворної живописної краси Закарпатського краю, паломники Мукачева з вдячністю Богу повернулись додому.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.