ВОЛОВЕЦЬ. Зустріч ікони «Призри на смирення» в Нижніх Воротах (+ФОТОРЕПОРТАЖ)

Як ми раніше й повідомляли, у п’ятницю, 7-го липня ікона Божої Матері «Призри на смирення» зі Свято-Вознесенського храму, с. Великі Лучки, що на Мукачівщині була доправлена на Воловеччину.

Рівно о 16 годині ікона прибула в Свято-Петро-Павлівський храм с. Нижні Ворота, Воловецького району. Сотні вірян, священнослужителі та чернецтво району на чолі з благочинним − протоієреєм Георгієм Оросом зустрічали святиню у високогірному селі Нижні Ворота.

Після відслуженого молебню та акафісту всі присутні мали можливість вклонитися іконі та попросити від Божої Матері допомоги у життєвих обставинах.

Відмітимо, що з благословення керуючого єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського у всіх храмах та обителях, куди прибуває ікона, духовенство править акафісти, молебні та усердні моління про мир в Українській державі.

УВАГА! Відповідно до графіку перебування чудотворної ікони Божої Матері «Призри на смирення» в Мукачівській єпархії святиня перебуватиме у Свято-Петро-Павлівському храмі, с. Нижні Ворота, Воловецького району до 0600 8 липня.  Далі святиню буде доправлено на Перечинщину. З 0900 по 1300 8 липня ікона перебуватиме в Свято-Миколаївському храмі, м. Перечин, після чого святиня відбуде до столиці України.

Нагадуємо, з 2 до 8 липня  в Мукачівській православній єпархії перебуває вказана ікона в рамках загальноукраїнської Хресної ходи, яка проходить з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія і приурочена до свята Хрещення Київської Русі і дня пам’яті святого рівноапостольного великого князя Володимира.

ФОТО:

спеціально для https://m-church.org.ua,

ЗАХАРЧУК Г.П.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.