Розклад сьогоднішнього дня абсолютно нічим не відрізнявся від інших.

Як завжди, зранку ми помолилися в Свято-Пантелеймонівському жіночому монастирі.

Традиційний сніданок, а далі наш день продиктовував  формат інтелекту та креативу.

Кожна група нині мала неординарні завдання. Отримавши по два ватмани, кольорові олівці, фломастери, – за допомогою цих креативних «інструментів»,  «Лісовики», «Живчики» та «Зіроньки» повинні були підготувати газету-презентацію.

Після жвавої й напруженої, кількагодинної  діяльності дітлахів і вихователів, мета була досягнута – народилися три чудові презентаційні роботи.

У них діти не просто презентували себе чи свою назву, а вилили всю свою душу та бачення своєї групи.

Плакати були не просто наповнені девізами, речівками або ж назвами груп – діткам вдалось неможливе. Використовуючи олівець вони передали своє дихання, світогляд й дитячу простоту.

Широка палітра фарб, дитяча фантазія й нестандартна каліграфія додали творчим роботам неповторності й автентичного «камогрядешівського» шарму.

Далі на нас чекав традиційний обід, тиха година, після якої дітки отримали 100 % адреналіну. Бо ж за порядком денним нарешті басейн, вода і довгоочікуваний футбол.

Після захопливих ігор настає час вечері й вечірньої молитви.  Ми знову подякували Богу за прожитий день і «змучені, але щасливі» йдемо спати  🙂

До наступних зустрічей! 😉

P.S. Наш табір це не просто щорічне традиційне зібрання дітей із Закарпаття і не тільки. Це ще й маленька спроба кожного із нас стати іншими. Наскільки це нам вдається ми не знаємо, але маємо надію й сподівання на те, що миті, які ми всі разом співпереживаємо, стануть для всіх нас незабутніми й принесуть нам користь.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.