ЗОНА АТО. Мукачівська єпархія в чергове передала гуманітарну допомогу військовим на передовій

В Мукачівській єпархії не зупиняється збір гуманітарної допомоги українським військовим, які несуть службу на передовій в зоні АТО. Зокрема, цього разу парафіями єпархії було зібрано близько 4 тон продуктів харчування.

13 червня з благословіння керуючого єпархією владики Феодора, активні волонтери разом з очільником Військового віділу єпархії протоієреєм Ігорем Білаком відвезли чергову гуманітарну допомогу військовослужбовцям в зону АТО на передову.

З Божою допомогою, отець Ігор разом з волонтерами Михайлом і Ігорем Нодьом доставили і передали зібрану гуманітарну допомогу хлопцям на передовій лінії в секторі М, що в Станиці Луганській, Попасній, Старобільську та було передано в Трьохізбенку. В свою чергу військові, як завжди, з великою радістю і вдячністю зустрічали волонтерів та священика.

Після спілкування з хлопцями, отець Ігор благословив кожного святою іконою і запевнив, що в Мукачівській Православній єпархії постійно підносяться молитви до Господа за військових та мир на нашій рідній українській землі.

Напередодні. в місті Старобільськ, Луганської області, отець зустрівся з воїнами та за їхнім проханням звершив водосвятний молебень і освячення військових казарм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.