УЖГОРОД. Подячний молебень з нагоди 14-ї річниці з дня створення Ужгородського зонального відділу ВСП ЗСУ та прибуття із зони АТО бійців особового складу

У п’ятницю 19 травня, в місті Ужгороді відбулися урочистості з нагоди 14-ї річниці з дня створення Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку Збройних Сил України, а також зустріч – повернення військовослужбовців із зони проведення АТО .

На запрошення керівництва Військової служби правопорядку, а саме полковника Міцель Федора Володимировича участь у святкуванні взяла і Мукачівська православна єпархія.

З благословіння Високопреосвященішого Феодора Архієпископа Мукачівського і Ужгородського участь взяв голова Відділення Ужгородського району Єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України Мукачівської єпархії, настоятель громади на честь преподобного Іова Почаївського, що в м. Ужгород, протоієрей Петро Баб’як, який  відслужив  молебень до преподобного Іова Почаївського  за мир в Україні.

В словах проповіді о. Петро привітав військовослужбовців зі щасливим поверненням із зони проведення АТО та привітав з 14-ою річницею з Дня створення Ужгородського Зонального Відділу Військової служби правопорядку Збройних Сил України та  подякував військовим за сумлінне несення служби та захист нашої держави.

Із вітальними словами до бійців також звернулися заступник міського голови Ужгорода Ігор Фартушок, військовий комісар Закарпатського обласного військового комісаріату Богдан Череміський, начальник Ужгородського зонального відділу військової служби правопорядку у Збройних силах України Федір Міцель та інші.

Начальник Ужгородського зонального відділу ВСП розповів про історію створення відділу та відзначив, що від початку проведення антитерористичної операції на сході України побували майже 100% бійців з особового складу міського зонального відділу.

Крім грамот та відзнак, кращих військовослужбовців нагородили почесними нагрудними знаками.

Текст і фото: протоієрей Петро Баб’як

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.