Благочинному Мукачівського кафедрального собору, протоієрею Володимиру Орсаг – 60!

1 травня, благочинному Мукачівського кафедрального собору на честь ікони Божої Матері “Почаївської” − протоієрею Володимиру Орсаг виповнюється 60 років від дня народження.

З цієї нагоди в центральному Мукачівському кафедральному соборі відбулося урочисте богослужіння, яке очолив керуючий єпархією, Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський.

Архієрею співслужило духовенство собору,  єпархії та священнослужитель з сусідньої Україні − Угорщини.

Привітати ювіляри зібралося чимало гостей та парафіян.  Серед останніх були, як віряни з інших міст України, так і представники Помісної Православної Церкви Чеських Земель і Словаччиини.

В кінці богослужіння владика Феодор від себе особисто, вірян та духовенства  древньої Мукачівської єпархії привітав отця Володимира з ювілейним днем появи на світ.

Серед іншого владика сказав: «Отче, Ви є мудрий і досвідчений пастир. Щодня в олтарі Ви жертовно несете свій послух та пастирське поликання. Всі ці роки Ви, щиро служите престолу Божому і людям. Від усієї душі бажаємо, щоб Всемилостивий Господь благословив Вам надалі залишатись тою людиною, яка не шкодуючи своїх сил, допомагає вірним чадам Святої Церкви побачити живий Образ Христа та відшукати єдину вірну дорогу до Небесного Града».

Владика також передав вітання ювіляру від Високопреосвященнішого Антонія, Митрополита Бориспільського і Броварського, керуючого справами УПЦ, ректора Київської духовної академії та семінарії.

На завершення владика призвав на усіх Боже благословення.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.