УЖГОРОД. Єпархія взяла участь в урочистих зборах з нагоди 15-ї річниці створення Військової служби правопорядку ЗСУ

19 квітня,  Ужгородський зональний відділ Військової служби правопорядку Збройних Сил України відвідало духовенство Мукачівської єпархії. Цього дня виповнилося 15 років з дня створення Військової служби правопорядку ЗСУ.

На запрошення керівництва Відділу, а саме полковника Міцель Федора Володимировича, начальника Ужгородського Зонального Відділу правопорядку ЗСУ з благословіння Високопреосвященнійшого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського з ювілеєм  військовослужбовців прийшов привітати голова відділення Ужгородського району Єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України Мукачівської єпархії, настоятель громади на честь преподобного Іова Почаївського, що в м. Ужгород, протоієрей Петро Баб’як.

Насамперед священнослужитель звершив Пасхальний молебень за мир в Україні. Отець Петро також привітав військовослужбовців зі святом Пасхи Господньої та з 15 річницею створення служби ВСП в м Ужгороді.

У словах проповіді священик призвав усіх до сумлінного несення військової служби та побажав військовослужбовцям миру. Від імені начальника Зонального Відділу Правопорядку полковника Міцель Ф.В. священнослужителя було нагороджено Подякою за неоцінений внесок в духовний розвиток особового складу Ужгородського зонального відділу правопорядку Збройних Сил України.

З вітаннями та словами подяки до військовослужбовців звернулися також заступник голови Закарпатської Облради Петро Грицик, заступник голови Ужгородської районної ради Степан Мацко, секретар Ужгородської міської ради Андріана Сушко, заступник військового комісара Закарпатського обласного комісаріату полковник Петро Марко, перший заступник начальника Мукачівського прикордонного загону Сергій Тимощук, полковник запасу Василь Гардубей.

Текст, фото: протоієрей Петро БАБ’ЯК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.