Ужгородський зональний відділ Військової служби правопорядку відвідало духовенство єпархії

17 квітня, в другий день Пасхи Христової з Пасхальним благовістям Ужгородський зональний відділ Військової служби правопорядку Збройних Сил України відвідало духовенство Мукачівської єпархії.

На запрошення керівництва Відділу, а саме полковника Мицель Федора Володимировича, начальника Ужгородського Зонального Відділу Правопорядку ЗСУ з благословіння Високопреосвященнійшого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського з Пасхою Христовою військовослужбовців прийшов привітати голова відділення Ужгородського району Єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України Мукачівської єпархії, настоятель громади на честь преподобного Іова Почаївського, що в м. Ужгород, протоієрей Петро Баб’як.

Насамперед священнослужитель звершив Пасхальний молебень за мир в Україні та освятив приміщення частини де проживають військові. Отець Петро також привітав військовослужбовців зі святом Пасхи Господньої. По традиції кожному військовослужбовцю-захиснику нашої вітчизни були вручені пасхи та пасхальні крашанки.

У словах проповіді священик призвав усіх до сумлінного несення військової служби та побажав військовослужбовцям миру.

Фото, текст: протоієрей Петро БАБ’ЯК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.