В день Світлого Христового Воскресіння в кафедральному соборі на честь Почаївської ікони Божої Матері в м. Мукачево Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський звершив Пасхальну Вечірню.

Пасхальна Вечірня була звершена з великим торжеством та духовним піднесенням. Богослужіння оспівував хор кафедрального собору, який вторив вічно живі піснеспіви Святої Пасхи. Архіпастирю співслужили клірики собору.

Після Вечірні владика Феодор ще раз і ще раз привітав паству та всіх жителів краю зі святом Воскресіння Христового та роздав присутнім пасхальні крашанки.

Завтра, 17 квітня в другий день Пасхи Христової владика Феодор звершить святкову Божественну літургію в Свято-Хресто-Воздвиженському кафедральному соборі міста Ужгород. Початок: 0945. З благословення владики Феодора, спільними зусиллями Інформаційного відділу Мукачівської єпархії та Філії ПАТ НСТУ «Закарпатська регіональна дирекція»«Тиса1» проводитиметься пряма трансляція Пасхального архієрейського Богослужіння. Пряму трансляцію Пасхального богослужіння дивіться на телеканалі «Тиса1».  Час трансляції: (0950-1210).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.