Передпасхальну акцію «Від серця до серця» провели вихованці Недільної школи Свято-Троїцького храму Ужгорода

У Вербну неділю, 9 квітня, на свято Входу Господнього в Єрусалим у Свято-Троїцькому храмі Ужгорода (Боздошський парк) з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського за підтримки настоятеля, голови єпархіального Відділу пастирської опіки пенітенціарної системи протоієрея Володимира Гуя відбулася ініційована прихожанами храму вже традиційна передпасхальна акція «Від серця до серця».

Основною метою акції стало бажання допомогти напередодні свята Воскресіння Христового дітям з обмеженими можливостями МСРЦ «Дорога життя» та людям похилого віку міського Територіального центру соціального обслуговування.

Протягом трьох тижнів вихованці Недільної школи разом з вчителями активно готувалися до проведення благодійного ярмарку, а саме виготовляли святкові атрибути – різноманітні пасхальні писанки, свічки, невеличкі кошики. На свято ж Вербної неділі, після богослужіння представили присутнім зроблені власноруч вироби, аби  вилучені кошти використати на потреби нужденних.

Кожен охочий міг придбати вподобаний виріб за невизначену ціну і таким чином внести ту лепту, яку вважав за потрібне.

Самі ж вихованці радіють, що можуть допомогти ровесникам, які мають важку недугу та одиноким бабусям і дідусям. Своїми стараннями вони не тільки позабавлялись й гарно провели час, а й усвідомили важливість допомоги ближнім.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.