Архієрейське богослужіння в Архангело-Михайлівському храмі села Пацканьово

4 березня, в  суботу першого тижня Великого посту, керуючий Мукачівською єпархією Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський, з архіпастирський візитом відвідав релігійну громаду села Пацканьово.

В Архангело-Михайлівському храмі села владика разом з духовенством Ужгородщини звершив Божественну літургію святителя Іоанна Златоустого.

Архіпастирю співслужили: благочинний Ужгородського районного благочиння № 2, настоятель храму протоієрей Володимир Мучичка, секретар Єпархіального управління, протоієрей Віктор Місо, настоятель Свято-Троїцького храму в с. Ляхівці, протоієрей Михайло Зубак, настоятель Петро-Павлівського храму в с. Дубрівка, протоієрей Георгій Малета, настоятель храму на честь Трьох святителів в с. Лінці, протоієрей Іоан Морковцій, настоятель Вознесенського храму в с. Кібляри, протоієрей Іоан Роман, настоятель Покровського храму в с. Анталовці, ієрей Георгій Городній та архідиякон Іван Стойка.

Після причастя владика звернувся до парафіян храму зі словами проповіді.

На завершення архіпастир разом зі священнослужителями звершив уставну поминальну панахиду за всіма спочилими православними християнами.

В кінці владика призвав на усіх Боже благословення.

Фото: Іван ФЕННИЧ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.