Зустріч, яка залишить слід у серці кожного

19 лютого, в неділю про Страшний суд, з благословіння керуючого Мукачівською єпархією Високопреосвященнійшого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського, православна  молодіжка ім. Сергія Радонезького (м.Мукачево), приймала гостей.

Що ще, крім приємного спілкування з добрими людьми, потрібно для позитивного закінчення дня?! Третя неділя підготовки до посту для братчиків пройшла сповненою незабутніми враженнями від зустрічі з Ужгородською та Перечинською молодіжками.

Люди з однаковими цінностями та поглядами на життя провели час за приємними та корисними бесідами, а також – за смачним столом.

Теми для розмов були різноманітними (релігія, сім’я, піст та ін. ). Братчики щиро ділилися своїми переживаннями та думками, а священнослужителі залюбки відповідали на всі поставлені запитання. Один із колишніх братчиків, який зараз займається іконописом, поділився тонкощами цієї непростої справи.

Вечір подарував всім хороший настрій, заряд бадьорості, а  комусь – нові знайомства. Голови братств (прот. Віктор Палош та прот. Василій Онисько) побажали молоді залишатися такими ж щирими та відкрити людьми, як до ближніх, так і до Бога. Сподіваємось, що такі зустрічі будуть і надалі гарною традицією  в єпархії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.