17 лютого в Свалявському Свято-Тройце-Кирило-мефодіївському жіночому монастирі керуючий єпархією Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський провів збори Свалявського та Воловецького благочинь Мукачівської єпархії.

Участь в зборах взяли всі священнослужителі вказаних благочинь, а також секретар Єпархіального управління, протоієрей Віктор Місо, благочинний Свалявського благочиння, протоієрей Василій Барна та благочинний Воловецького благочиння, протоієрей Георгій Орос.

Збори благочиння, як і завжди розпочалися з молитви. Керуючий єпархією ознайомив всіх священників з останніми подіями в житті Української Православної Церкви загалом та Мукачівської Православної єпархії зокрема.

Благочинні виступили з короткими звітами про стан парафіяльних справ. Були підведені підсумки роботи настоятелів, розглянуті питання життєдіяльності ввірених їм парафій в 2016 році. Також на зборах йшлося про координацію робіт недільних шкіл на парафіях та посилення пастирського служіння серед молоді та соціально незахищених верств населення.

В ході зборів були заплановані дати проведення наступних зібрань духовенства.

По завершенні владика Феодор щиросердечно подякував благочинним та настоятелям храмів за пастирську роботу на місцях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.