ПЕРЕЧИН. Проведено збори Перечинського та Великоберезнянського благочинь

13 лютого в Миколаївському храмі Перечина керуючий Мукачівською єпархією Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський провів планові збори Перечинського та Великоберезнянського благочинь єпархії.

Участь в зборах взяли: секретар Мукачівської єпархії, протоієрей Віктор Місо, благочинний Перечинського благочиння, протоієрей Володимир Грицько, благочинний Великоберезнянського благочиння, протоієрей Василій Ковач та всі священнослужителі вказаних благочинь.

Збори, як і завжди розпочалися молитвою, після чого владика перейшов до ознайомлення священства з останніми церковними новинами та подіями в житті Української Православної Церкви та обміркування єпархіального життя Мукачівської єпархії.

Архієрей призвав духовенство посилити церковне місіонерство та проповідь серед парафіян. Окрема увага була приділена якісному розширенню діяльності парафіяльних Недільних шкіл. Також відбулось обговорення щодо активного залучення парафіян, особливо дітей та молоді, в життя Церкви. Архієрей наголосив священикам на тісній співпраці з культурно-освітніми закладами, громадськими організаціями та школами-інтернатами.

Також в ході зборів була запланована дата проведення наступних зібрань духовенства.

По завершенні владика Феодор щиросердечно подякував всім отцям за пастирську роботу на місцях. По закінченні зборів, владика провів індивідуальний прийом отців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.