Дорогі браття і сестри! 

Цими днями загострилася ситуація на фронті. Знову гинуть наші військовослужбовці та мирні люди. Зруйновано та пошкоджено будинки та енергоносії, які зебезпечували нормальне людське життя.

Як повідомляє офіційний сайт УПЦ http://news.church.ua днями вимушених переселенців з Авдіївки зустрічала Свято-Успенська Святогірська Лавра. З Авдіївки виїхало до 80 чоловік біженців ― в основному дітей. Серед прибулих біженців було 47 дітей шкільного віку, 11 малюків дошкільного віку і 20 дорослих.

За зведення прес-центру штабу АТО бої посилюються. На фронті фіксуються десятки обстрілів. Багато бійців поранено та травмовано.

Тому у цей непростий час, з благословення архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора, Мукачівською єпархією проводиться збір допомоги для Українських воїнів, які боронять нашу землю у місті Авдіївка та вимушеним переселенцям із зони АТО. Зараз є необхідність у теплих речах, генераторах, акумуляторах, продуктах харчування, тощо.

Збір проводиться до 20 лютого у кафедральному соборі на честь Різдва Пресвятої Богородиці, що в м. Мукачево (вул. Яна Амоса Коменського). 

Координатор збору − протоієрей Василій Керецман. Моб. тел.: (099) 915-70-07.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.