Шановні друзі, брати та сестри! З благословення високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського на офіційній веб-сторінці єпархії https://m-church.org.ua відкрита можливість онлайн спілкування з керуючим єпархією.

Інформаційний відділ єпархії вперше пропонує Вам свіжий проект в якому Ви завжди зможете поспілкуватися з владикою Феодором. Будь-яка людина, що потребує допомоги і розради, той, у кого в житті склалася непроста ситуація, хто не знає, як правильно вчинити, або просто цікавиться тією чи іншою темою, може поставити архієрею своє питання.

Дякуючи і-нет проекту Ви маєте унікальну можливість поставити запитання владиці Феодору та отримати на нього відповідь. Свої питання надсилайте за посиланням на сторінку проекту

Проект в доступному та цікавому форматі спілкування, простою мовою буде публікувати найважливіше. Мета проекту — благовістя, ведення місії в глобальній мережі, проповідь Істини та справжніх цінностей. Проект адресовано всім зацікавленим особам. Надсилати листи з питаннями можуть люди різних релігійних поглядів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.