Святкового дня, 14-го січня, на запрошення Закарпатського облмуздрамтеатру, із благословення Високопреосвященнішого  Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського молодь кафедрального Свято-Хресто-Воздвиженського собору Ужгорода на чолі з настоятелем прот. Димитрієм Сидором взяли участь в Різдвяному концерті.

Учасниками концерту були артисти театру – Лариса та Кароліна Білак, Анатолій Кримусь, Василь Шершун та ін., о. Димитрій Сидор, Анна Сидор, Серафима Попович, Марія Гичка-Сидор (молодша), Марія Гичка-Сидор, Катерина Лінтур, Олександр Домнін, діти родинного будинку “Нова сімя”, брати Шахові “Скит”, Ольга Палош та дитячий гімнастичний колектив.

На концерт зібралася чисельна аудторія. Дві години всі затамувавши подих слухали акапельні, музичні піснеспіви, декламування поезії. Панувала справжня атмосфера великого свята.

Майже все музичне оформлення, слова багатьох колядок, пісень та поезії для концертної програми були спеціально написані о. Димитрієм.

В кінці концерту протоієрей Димитрій Сидор привітав усіх з великими святами Різдва, святого Василія Великого та Богоявлення, передавши вітання від керуючого Мукачівською єпархією. Священнослужитель подякував організаторам та учасникам за чудовий, потужний концерт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.