ІРШАВА. Вперше на Закарпатті відбувся фестиваль коляди в якому взяли участь люди з обмеженими можливостями

Як ми раніше й анонсували, 8 січня з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського за ініціативи голови Іршавського молодіжного товариства імені Пророка та Предтечі та Хрестителя Господнього Іоанна, архімандрита Агапіта (Шпиняка) вперше на Закарпатті відбувся фестиваль коляди «Різдвяна радість» в якому взяли участь люди з обмеженими можливостями.

Гала-концерт проходив в Іршавському РБК.

Гостями фестивалю були голова Іршавської РДА Олександр Горін, депутатський корпус Іршавської Районної Ради, представники інтелігенції краю.

В концерті взяли участь: вихованці родинного будинку сімейного типу «Нова сім’я» (м. Ужгород), Медико-соціально-реабілітаційний центр «Дорога життя» (м. Ужгород), Медико-соціально-реабілітаційний центр «Дорога життя» (м. Іршава), Мукачівський Психоневрологічний інтернат (м. Мукачево), Чинадіївський дитячий будинок (смт. Чинадієво), вихованці Ільницької школи-інтернату (с. Ільниця, Іршавський район), Ільницький дитячий будинок (с. Ільниця, Іршавський район) та інші.

Протягом фесту волонтери збирали кошти, які згодом були передані в реабілітаційні центри і диспансери для покращення умов та лікування людей з обмеженними можливостями.

По завершенні дійства до присутніх з архіпастирським словом звернувся владика Феодор. Архієрей ще раз привітав присутніх з різдвяними святами, щиро подякував організаторам за чудовий концерт та призвав на усіх Боже благословення.

Фото: Іван ФЕННИЧ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.