«SinopsisTV»: слідкуйте за життям Мукачівської єпархії на її офіційному відеоканалі у YouTube

s_tvШановні користувачі нашого і-нет ресурсу!

Напередодні Різдвяних свят нагадуємо Вам, що з 9 листопада 2012 року з благословення архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора за ініціативи Інформаційного відділу єпархії на порталі YouTube був створений офіційний відеоканал Мукачівської єпархії «SinopsisTV».

Головне завдання відеоресурсу – всебічно показувати через об’єктив відеокамери церковне життя єпархії. Інформаційний відділ єпархії при створенні ресурсу не мав наміру обмеження висвітлення життя єпархії лише офіційною інформацією. На каналі є представлені матеріали всіх єпархіальних телепроектів, що сьогодні діють в рамках роботи Інформаційного відділу, різноманітні актуальні коментарі тощо.

Є також окремі плейлисти: «Православний календар», «Владика Феодор – iнтерв’ю та проповiдi», «Новини», «Духовні обрії», «Духовне джерело», «Історія єпархії», «Життя єпархії», «Зустріч з Православ’ям», «Фільми єпархії», «Дитячий табір – «Камо грядеши»».

Для зручності користувачів матеріали згруповані в кілька розділів (плейлистів). Для полегшення пошуку роликів можна також використовувати ключові слова.

Сподіваємося, що наш відеоканал буде вам цікавим та корисним!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=IYK0CO8NGqo&w=560&h=315]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.