26 грудня, наприкінці 2016 року в приміщенні Єпархіального управління керуючий Мукачівською єпархією, Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський, провів чергові збори священиків, що несуть своє пастирське служіння в  єпархіальному Місіонерському відділі.

На початку зборів архіпастир ознайомив присутніх із напрямками діяльності відділу та запевнив у своїй особистій підтримці кожного священика-місіонера. В свою чергу, голова відділу протоієрей Віктор Палош відзвітувавши про пророблену роботу відділом у 2016 році ознайомив владику та присутніх про найближчі плани та проекти, після чого відбулось спільне їх обговорення.

Окрема увага священиками-місіонерами була приділена темі духовного просвітництва у ЗОШ, у сфері спілкування з молоддю. Акцентувалася увага на розробці методів і форм православної місії в дитячому і студентському середовищі. Піднімалася тема церковної апологетики та просвітництва в соціумі загалом.

Священнослужителі, задля більш динамічнішої роботи відділу та втілення в життя нових проектів та планів, щодо релігійної освіти, катехізації та місіонерства в майбутньому домовилися зустрітись вже у 2017.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.